Fakta om friluftslivet i Danmark

'FAKTA om friluftslivet i Danmark' giver et samlet overblik over, hvad vi ved om danskernes friluftsliv. Den opsummerer forskning og undersøgelser om danskernes brug af naturen og hvilken betydning, det har for sundhed, samfundsøkonomi og en række andre områder

Årstal: 
2013
Udgiver: 
Friluftsrådet

Friluftsrådets publikation 'FAKTA om friluftslivet i Danmark' kortlægger mulighederne og rammerne for at dyrke friluftsliv i Danmark. Efter det kommer en oversigt over omfanget af friluftslivet - hvem dyrker friluftsliv, hvor gør de det osv. Til sidst ser publikationen på friluftslivets betydning for vores samfund.

Hent publikationen 'Fakta om friluftslivet i Danmark (pdf)

Hent baggrundsrapporten for 'Fakta om friluftslivet i Danmark (pdf)

Emner til fremtidig forskning
Ud over samlingen af fakta om friluftslivet har publikationen en oversigt over det, vi ikke ved - oplagte emner for fremtidig forskning og dokumentation af friluftslivets betydning.

Inspiration til ansøgninger og sagsfremstillinger
Publikationens samling af facts om friluftslivet kan med fordel bruges til at kvalificerere for eksempel ansøgninger og sagsfremstillinger om fremtidige friluftsprojekter, og på den måde kvalificere dokumentationen og argumentationen i arbejdet med friluftsliv. 

 

Viden Lærebøger og værktøjer