Krible Krable vil gøre børn landet over nysgerrige på naturen

Målet med projektet Krible Krable er at inspirere børn landet over til at  undersøge og udforske den nære natur og dens beboere gennem aktiviteter, leg og læring

Foto: Naturvejlederforeningen, Allan Trolle
Projektet Krible Krable-universet skal gøre det let for daginstitutioner landet over at komme ud i naturen med børnene. Foto: Naturvejlederforeningen, Allan Trolle.

Krible Krable-universet skal motivere daginstitutioner og børnefamilier landet over til at komme ud i naturen på smådyrsjagt i den nære natur, til lands, til vands og i luften. Projektet Krible Krable er startet af Naturvejlederforeningen i samarbejde med DR Ramasjang.

Landsdækkende Krible Krable-måned i maj
Maj måned er udnævnt til landsdækkende Krible Krable-måned. Her laver professionelle naturvejledere arrangementer for daginstitutioner og børnefamilier i de bynære grønne og blå områder og på legepladser. 

Læs mere om Krible Krable her hos Naturvejlederforeningen

App og spil om Krible Krable
Krible Krable-projektet støttes af flere digitale tiltag, fx appen Krible Krable og webspillet på DR Ramasjangs hjemmeside

    Krible Krable-institutioner
    Daginstitutioner har mulighed for at melde sig som særlige Krible Krable-institutioner og på den måde arbejde videre med aktiviteter og projekter på egen hånd. 

    Praksiseksempler